ERC-MES proposa un estudi de viabilitat d'un nou sistema de càmeres per millorar la seguretat


  • Comparteix:

ERC-MES vol dotar de millor equipament els cossos policials / Foto. Ajuntament

ERC-MES vol dotar de millor equipament els cossos policials / Foto. Ajuntament

ERC-MES proposarà al ple de dilluns que ve amb una moció fer un estudi de viabilitat tècnica i econòmica abans que acabi l'any per implementar un sistema de càmeres amb detecció de matrícula a la ciutat. Es tracta d'un sistema que ja utilitzen a altres municipis a través del qual s'avisa la policia quan el lector detecta la matrícula d'un vehicle robat o que ha participat en algun robatori i està a la base de dades.

El regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor ha explicat a Cugat.cat que l'equip de govern s'ha de 'tornar a plantejar mesures de prevenció proactives'.

Ferran Villaseñor

Demanem que el govern municipal es torni a plantejar la necessitat de fer una actuació policial amb previsió, no només en el moment del robatori. És una proposta concreta que ja funciona a municipis del Maresme amb una tipologia semblant al nostre com les càmeres de reconeixement de matrícules.


Tot i que la moció només pretén acordar l'estudi de viabilitat del sistema, Villaseñor ha assegurat que cal una planificació general en matèria de seguretat a la ciutat. El regidor republicà, a més, ha cridat a la 'unitat' pel que fa a aquest aspecte i a 'fugir de la demagògia i fer propostes concretes amb base tècnica'.

Des d'ERC-MES citen zones unifamiliars aïllades com Valldoreix i La Floresta, tot i que haurà de ser l'estudi de viabilitat qui determini on se situarien les càmeres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.