La santcugatenca Marta Canas és la nova responsable de política social de la JNC


  • Comparteix:

Les joventuts de CDC reconeixen així l'increment de militància a Sant Cugat

Les joventuts de CDC reconeixen així l'increment de militància a Sant Cugat

La cap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Marta Canas, ha sortit escollida membre del comitè executiu nacional de la JNC en l'àrea de política social. Aquesta elecció és un reconeixement de la formació a l'increment de la militància a Sant Cugat.

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha renovat aquest cap de setmana l'executiva nacional en el marc del congrés de la formació. Marta Canas ha estat escollida cap de l'àrea de política social.

Dels 411 delegats que han participat en l'assemblea, que va començar divendres a Sant Feliu de Guíxols, 10 eren militants de les joventuts de Sant Cugat. La cap local de la JNC, Marta Canas, creu que la seva elecció és un reconeixement a l'increment de militància a la ciutat.

Marta Canas

És un reconeixement a la JNC de Sant Cugat per la nostra tasca feta. Reconeix la feina ben feta.


Des de l'àrea de política social Canas s'ha compromès a potenciar la igualtat i la no discriminació de les persones.

Un dels temes centrals del congrés ha estat la política local. En aquest sentit, la JNC s'ha posat com a objectiu recuperar els ajuntaments que ha perdut Convergència i Unió en les últimes eleccions municipals.

El tretzè congrés també ha servit per parlar sobre la necessitat de treballar perquè el nou Estatut de Catalunya es redacti amb ambició i sense complexos. No obstant, la JNC s'ha autodefinit com la generació referèndum, perquè creu que l'Estatut no serà suficient a vint anys vista per assolir la plena llibertat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.