ERC afirma que, per a ells, no hi ha cap crisi amb el soci de govern


  • Comparteix:

El portaveu republicà afirma que el seu grup ja ha debatut i acceptat el pressupost municipal

El portaveu republicà afirma que el seu grup ja ha debatut i acceptat el pressupost municipal

El portaveu d'ERC, Eduard Pomar, assegura que, per al seu grup, no hi ha cap crisi dins l'equip de govern municipal. Segons Pomar, ERC ja ha debatut i acceptat el pressupost per al 2005 i també el Pla d'Actuació Municipal, i que si s'han abstingut en la votació sobre si deixar la presentació del PAM sobre la taula ha estat perquè no tenien clares les explicacions del secretari general i no han pogut debatre-ho prèviament amb CiU, tal i com havien demanat.

Des del grup municipal d'ERC han explicat que si s'han abstingut en la votació per decidir si es deixava o no sobre la taula la presentació de les bases econòmiques del Pla d'Actuació Municipal 2005-2007, ha estat perquè creien que calia reconduir la situació que s'ha generat amb el debat.Segons Pomar, han demanat a l'alcalde que aturés un moment el ple per debatre què calia fer,i davant la negativa de Recoder, els republicans han decidit abstenir-se. Així ho ha argumentat el portaveu d'ERC, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Donada la situació que s'havia creat,hem demanat una interrupció del ple per poder reconduir la situació i parlar amb el soci de govern, però no se'ns ha concedit i hem decidit abstenir-nos.


Pomar ha afegit que, en cap moment, la seva abstenció ha estat motivada per la voluntat que el debat s'ajornés, ja que segons ha dit, ERC ja ha debatut i acceptat el pressupost i la proposta del Pla d'Actuació Municipal. És per això que el portaveu republicà afirma que, per a ells, no hi ha cap crisi.

Eduard Pomar

Per ERC no hi ha cap crisi, de fet nosaltres ja hem negociat i acceptat el pressupost amb el soci de govern. Ara, com a socis de govern hem demanat una reunió per parlar.


ERC ha demanat la mateixa nit una reunió al seu soci de govern per parlar d'aquesta situació. Aquesta trobada podria celebrar-se aquest mateix dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.