La visió de 'Maremar' de Dagoll Dagom arriba avui al Teatre-Auditori

Es tracta d'una adaptació d'una obra de Shakespeare amb inspiració en la música i lletres de Lluís Llach


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle / Foto: Dagoll Dagom

Un moment de l'espectacle / Foto: Dagoll Dagom

Les aventures del príncep Pèricles V arriben aquest dissabte al Teatre-Auditori de la mà de Dagoll Dagom. La companyia porta a Sant Cugat 'Maremar', una adaptació de l'obra 'Pèricles, Príncep de Tir' de Shakespeare a partir de la traducció de Salvador Oliva i inspirada en la música i les lletres de Lluís Llach. L'obra, dirigida per Joan Lluís Bozzo, es podrà veure en dues sessions, una a les sis de la tarda i l'altra a les nou del vespre. Només queden entrades per a la sessió de les sis de la tarda i costen 32 euros.

'Maremar' explica la història de com el príncep Pèricles fuig d'un dictador i recorre la Mediterrània. Un viatge on s'enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis i amb qui tindrà un filla. Quan finalment torna a casa seva, un naufragi farà que la seva família quedi separada i lluiti per retrobar-se.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.