Jordi Esteban pren possessió del càrrec de cap local de la JNC en substitució de Marta Canas


  • Comparteix:

Estevan diu que el seu mandat estarà marcat pel continuïsme i el relleu generacional

Estevan diu que el seu mandat estarà marcat pel continuïsme i el relleu generacional

Jordi Esteban és el nou cap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) en substitució de Marta Canas, que deixa el càrrec per dedicar-se a la seva tasca dins el comitè executiu nacional. Esteban ha explicat que un dels seus objectius serà mantenir la continuïtat d'un alcalde nacionalista a la ciutat.

La Joventut Nacionalista de Catalunya ha renovat el càrrec de cap local. Jordi Esteban ha estat elegit cap de la JNC per unanimitat. El relleu es produeix després que l'ex cap local, Marta Canas, hagi passat a ser membre del comitè executiu nacional de les Joventuts en l'àrea de política social. El relleu segueix la tendència de les joventuts de regenerar-se. Així ho ha explicat Jordi Esteban.

Jordi Esteban

No és estrany el relleu ja que la JNC està fent una regeneració generacional des de fa dos anys. Liderare una fornada d'entre 17 i 20 anys que acaben d'entrar a la JNC.


Seguint els criteris generacionals, a l'últim congrès de la formació es van 'jubilar' tres militants de la secció local de la JNC: Oriol Llunell, Oriol Ferrer i Jordi Puigneró.

El nou cap de la formació, Jordi Esteban, s'ha compromès a treballar des de la humilitat i a lluitar pel país i l'alliberament nacional. I a nivell local, Esteban es posa com a objectiu seguir treballant per mantenir un alcalde nacionalista.

Jordi Esteban

Seguirem treballant perquè Sant cugat tingui un alcalde nacionalista.No coma la majoria de ciutats del cinturó de Barcelona


Cal destacar que el nombre de militants de la Joventut Nacionalista de Catalunya s'ha doblat durant l'últim any, i que actualment aquesta és la primera entitat política juvenil del municipi amb 25 membres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.