Cs critica l'alcaldessa per 'falsejar les dades' de la vaga del 18-O

Els taronges asseguren que 'hi ha treballadors que demanen vacances els dies de vaga per no tenir problemes amb els funcionaris més revolucionaris'


  • Comparteix:

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian / Foto: Cugat Mèdia

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian / Foto: Cugat Mèdia

Cs carrega contra l'equip de govern per 'una falta de comunicació'. La formació taronja veu una falta de transparència per part de l'executiu pel que fa a l'explicació del seguiment de la vaga del 18-O. L'alcaldessa va detallar al ple d'aquest dilluns que de 708 treballadors que fitxen cada dia a l'ajuntament, aquell dia van fer-ho 250. Per tant, 458 no van treballar. D'aquests, 202 van fer vaga i la resta, 256, es van acollir a drets laborals com els dies d'assumptes propis o d'altres.

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, critica que, amb aquestes dades, l'alcaldessa afirmés que prop del 80% dels empleats de la corporació municipal secundessin la vaga. 'Surt un seguiment del 28% de la vaga', assegura el regidor taronja. L'agrupació critica també que l'Ajuntament 'utilitzi els mitjans de comunicació públics' per a la divulgació de les dades.

Pel que fa als 256 treballadors que van demanar aquell dia vacances, dies de lliure disposició o semblants, Ciprian reflexiona que seria 'trist' que 'estiguessin tallant carreteres'. 'És lícit i respectable protestar, però qui fa vaga no ha de cobrar el dia', explica. A més, el de Cs assegura que 'hi ha treballadors que demanen vacances els dies de vaga per no tenir problemes amb els funcionaris més revolucionaris'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.