ERC-MES reclama de nou que s'exclogui la Missa Major de Valldoreix de la programació institucional

El grup no assistirà a la cerimònia religiosa i demana que els càrrecs polítics que hi participin ho facin a títol personal


Temes relacionats

L'EMD controlarà l'aforament dels espectacles gratuïts de la Festa Major de Valldoreix ( 7/set/20)

Valldoreix celebrarà la seva festa grossa del 16 al 20 de setembre amb una desena d'activitats (24/jul/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una Missa Major a l'Església de Sant Cebrià / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una Missa Major a l'Església de Sant Cebrià / Foto: Cugat Mèdia

ERC-MES no assistirà a la tradicional Missa Major de la parròquia de Sant Cebrià d'aquest dimecres i reclama de nou que l'acte deixi de formar part de la programació institucional de la Festa Major de Valldoreix. El grup municipal defensa que 'no s'ha de promocionar cap cerimònia religiosa per tal d'avançar cap a un estat laic'.

Així ho ha expressat en declaracions a Cugat Mèdia el vocal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix Lluc Cahís, que també ha explicat que, des que els republicans van entrar al govern de Sant Cugat tenen la intenció d'excloure els actes religiosos de la programació institucional de la Festa Major.

Cahís, en nom del grup republicà a Valldoreix, demana que els càrrecs públics que vulguin assistir a cerimònies religioses ho faci a títol personal i no 'en exercici de la seva funció representativa'.


Lluc Cahís

Ara que ERC està al govern de Sant Cugat hi ha la intenció de retirar aquests actes de la programació institucional de Festa Major. No sé quan serà, perquè la darrera edició tot just aterraven i s'ho van trobar, però aquesta reclama de sempre a Sant Cugat es té la intenció de fer-la efectiva. A Valldoreix encara no.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.