Tres santcugatencs a la Coordinadora Comarcal de Junts per Catalunya

A la nova Coordinadora de la Vegueria de Barcelona del partit independentista també hi ha una santcugatenca, Lola Mata, que serà la Responsable d’Impl


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la candidatura de Junts per Sant Cugat a les eleccions de 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la candidatura de Junts per Sant Cugat a les eleccions de 2019 / Foto: Cugat Mèdia

La regidora Núria Fernández, Salvador Massip i Esther Alòs (nova responsable de Política Municipal), han estat escollits com a membres de la Coordinadora Comarcal del Vallès Occidental de Junts per Catalunya. Els tres santcugatencs són integrants de la candidatura guanyadora, encapçalada per Pere Canadell i que ha aconseguit un 56,91% dels vots. La nova executiva es marca com a objectiu 'implantar les bases del partit arreu de tots els municipis, créixer en nombre d'afiliats i ser l'altaveu de totes les sensibilitats que ja formen part d'aquest projecte'. D'altra banda, la Coordinadora de la Vegueria del partit també té una integrant santcugatenca, l'expresidenta del PDeCAT local Lola Mata, que assumeix les funcions de responsable d'Implantació Territorial.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.