La CUP repassa amb una web què es va trobar i què ha fet en 20 mesos al govern de Sant Cugat

El partit assegura que es va trobar un Ajuntament "desmantellat" i "corrupteles memorables" després de 32 anys de govern del mateix color


  • Comparteix:

Captura de la web / Foto: CUP Sant Cugat

Captura de la web / Foto: CUP Sant Cugat

La CUP de Sant Cugat ha publicat aquesta setmana el web #20mesosCUPSTC en què expliquen com es van trobar l'Ajuntament en el moment d'entrar al govern, al juny del 2019, i què han fet després de més d'un any i mig. La formació fa referència, de fet, a 'corrupteles, males praxis i amiguismes normalitzats' al consistori santcugatenc després de 32 anys de Convergència i Unió i el PDeCAT al govern.

En concret, la CUP assegura que es va trobar un "Ajuntament desmantellat", amb problemes de contractació, de personal i amb "subvencions clientelars". També mencionen el cas 3% de Convergència i el cas Palau, amb la construcció del pav 3. El partit explica, a més, que entrant al govern prenia "el repte majúscul" de transformar "una ciutat aparador en una ciutat per a les persones, on els drets, la participació, la bona gestió, la cultura o la cura de l'entorn siguin els pilars" del projecte.

En aquest sentit, repassen els canvis i accions que s'han dut a terme en tres àmbits: drets socials, participació i transparència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.