El ple aprova una pròrroga del contracte de l'Ajuntament amb l'EPEL Cugat.cat

La pròrroga d'un any i dotada amb 1,2 milions d'euros, s'ha aprovat amb els vots a favor del govern i Junts i els vots en contra de Ciutadans


  • Comparteix:

Sala de redacció de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Sala de redacció de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

El ple municipal ha aprovat una pròrroga d'un any del contracte-programa entre l'Ajuntament i l'EPEL Cugat.cat, dotat amb 1.186.941,68 euros, per tal que el mitjà públic de comunicació pugui exercir la seva activitat amb normalitat. Es tracta d'una pròrroga del contracte 2019-2022, que respon 'als moments de canvi en la direcció de Cugat.cat', segons ha explicat el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler. El punt s'ha aprovat amb els vots a favor de l'equip de govern i de Junts, i els vots en contra de Ciutadans.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ D'AQUEST PUNT DE L'ORDRE DEL DIA

El regidor de Ciutadans Sergio Blázquez ha justificat la negativa del grup "perquè la política és gestionar els recursos públics, que són limitats i escassos, i nosaltres preferim prioritzar en instal·lacions esportives, millorar l'accessibilitat o millorar l'atenció a serveis socials", ha dit.

Per la seva banda, el regidor de Junts per Sant Cugat Carles Brugarolas ha ratificat el suport a la pròrroga "amb el benentès que el futur govern elaborarà una nova planificació molt més exigent per a aquest instrument públic, que donarà lloc a un contracte-programa molt més eficient des de la perspectiva del cost-benefici".



Sergio Blázquez

Nosaltres preferim prioritzar en instal·lacions esportives, accessibilitat i atenció de serveis socials, i no hi ha diners per a tot.

Carles Brugarolas

Donarem suport a la pròrroga amb el benentès que el futur govern elaborarà una nova planificació molt més exigent per a aquest instrument públic, que donarà lloc a un contracte-programa molt més eficient des de la perspectiva del cost-benefici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.