Fernández Alà liderarà una candidatura 'municipalista, transversal i independent' sota el paraigua del Front Nacional

L'empresari santcugatenc assegura comptar amb el suport d'altres entitats i partits, a més de santcugatencs "de prestigi" de diversos àmbits


  • Comparteix:

Lluís Fernández Alà en una imatge d'arxiu / Foto: Cedida

Lluís Fernández Alà en una imatge d'arxiu / Foto: Cedida

L'empresari santcugatenc Lluís Fernández Alà encapçalarà una candidatura 'municipalista, independent i transversal' sota les sigles del Front Nacional de Catalunya per a l'alcaldia de Sant Cugat. En declaracions a Cugat Mèdia, l'exdirector de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i exprecandidat a les últimes eleccions del FC Barcelona, assegura que compta amb el suport de diversos partits i entitats de la ciutat, a més de 'santcugatencs de prestigi' per liderar el descontentament amb el 'declivi persistent' de la ciutat.

La candidatura 'Lluís Fernández Alà per Sant Cugat' es presentarà públicament en els pròxims dies, així com els noms de les persones que l'acompanyaran a la llista i els eixos principals del seu programa. L'empresari ha avançat, però, que comptarà amb "santcugatencs de pes" en diversos àmbits i sectors "cansats d'enganys i de promeses incomplertes". N'hi haurà que han format part d'altres partits i també alguns independents o vinculats a entitats de la ciutat que "fan el salt" a la política.

Fernández Alà assegura que Sant Cugat "necessita nous lideratges" i que el seu programa estarà centrat en qüestions com la seguretat, l'habitatge per a la gent jove i la col·laboració publicoprivada i la "cogovernança" amb entitats de la ciutat, a més de treballar, conjuntament amb altres municipis, per la independència de Catalunya.

El Front Nacional es defineix com un partit "nacionalista i de vocació occidental, ferm defensor dels Drets Humans i contrari a tota discriminació per raó de raça, gènere, religió, origen i orientació sexual" amb l'objectiu d'"aconseguir la independència, la plenitud i la prosperitat de la Nació Catalana".




Lluís Fernández Alà

Crec que serà una sorpresa grata per a molta gent. S'està afegint moltíssima gent, hi haurà santcugatencs de pes que fan el salt perquè estan cansats d'enganys, de promeses incomplertes. No renunciem a res, a l'alcaldia. Creiem que podem ser la gran sorpresa d'aquestes eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.