El govern celebra la reducció dels reconeixements de crèdit a 115.000 euros

El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, explica que les factures fora de contracte que queden estan en vies de solució


  • Comparteix:

El ple del mes de febrer a La Unió / Foto: Cugat Mèdia

El ple del mes de febrer a La Unió / Foto: Cugat Mèdia

La xifra de reconeixements de crèdit extrajudicials de l'Ajuntament d'aquest mes de febrer s'ha reduït fins als 115.000 euros. El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha celebrat aquesta davallada i confia que segueixi baixant. Les factures més grans són la de Delta Danse, Sorea i Caldes Animal, a més de Gruas Pablo. Junts ha votat a favor del punt al costat dels tres partits del govern, mentre que Ciutadans ho ha fet en contra 'per incentivar el govern que s'aprovi licitacions noves per donar un millor servei als ciutadans'.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ D'AQUEST PUNT

Malgrat votar a favor, el regidor de Junts Carles Brugarolas ha recordat que tot i que és cert que és el reconeixement de deute més baix dels últims mesos, "és més alt que el del mes de gener de l'any passat". Tot i això, Brugarolas ha celebrat el canvi que ha permès que es pugui guanyar una setmana per aprovar aquests reconeixements i les empreses puguin cobrar les factures abans.

Pere Soler, per la seva banda, ha explicat que tres de les factures que apareixen encara a la llista dels reconeixements de deute, com el del servei de grua, el servei de recollida d'animals domèstics abandonats i el servei d'aigua, estan en camí de solucionar-se.


Pere Soler

A veure si és veritat que amb les noves licitacions podem seguir reduint les aprovacions extrajudicials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.