Aprovada l'aportació de la Generalitat per al finançament del SIAD

El ple ha aprovat la minuta de 342.144,94 euros de la Generalitat per al finançament del SIAD durant el període 2022-2025


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Casa Mònaco, seu dels Serveis Socials / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Casa Mònaco, seu dels Serveis Socials / Foto: Cugat Mèdia

El ple municipal ha aprovat per unanimitat la minuta del conveni entre l'Ajuntament de Sant Cugat i la Generalitat de Catalunya, a través de l'Institut Català de les Dones, per a l'impuls de la prestació del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i per a la realització de polítiques d'igualtat per al període 2022-2025. Segons ha explicat el tinent d'alcaldia de Drets Socials, Marco Simarro, l'aportació econòmica, a càrrec de l'Institut Català de les Dones, serà de 70.520,12 euros per als anys 2022 i 2023 respectivament, i de 100.552,25 euros tant per a l'any 2024 com per al 2025. La minuta total és de 342.144,94 euros.

ESCOLTA-HO

El SIAD és un espai d'atenció a la dona sobre qüestions jurídiques, socials, psicològiques i laborals, així com respecte a qüestions relacionades amb els maltractaments. Físicament, el SIAD està ubicat a la Casa Mònaco, a l'avinguda de Gràcia, 50.

CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ DEL PLE DE FEBRER



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.