Remei Gómez (Convergents): 'Vinc a guanyar l'alcaldia de Sant Cugat'

L'alcaldable ha criticat la feina feta pel tripartit i també la de Junts per Sant Cugat a la presentació en societat


  • Comparteix:

Remei Gómez, alcaldable de Convergents a Sant Cugat

Remei Gómez, alcaldable de Convergents a Sant Cugat

Remei Gómez és l'alcaldable de Sant Cugat per Convergents i aquest dissabte s'ha presentat en societat davant la seva militància, una seixantena d'assistents, a la Casa de Cultura. Gómez ha estat acompanyada pel president del partit, Germà Gordó i la secretària general, Teresa Pitarch. L'alcaldable per Convergents ha deixat ben clar que 'em presento per guanyar les eleccions, som l'ADN de Convergència Democràtica de Catalunya i amb l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol com a referent'. Gómez ha criticat la feina feta de l'actual govern del tripartit 'amb una ciutat insegura amb poc habitatge social i amb poc suport al comerç local'. En els propers dies es donarà a conèixer la llista del partit on Jordi Samat serà el número 2.

Remei Gómez és la directora d'una empresa de 400 treballadors a Sant Cugat. Militant de CDC des de 2003, però es va donar de baixa quan l'Artur Mas va fer un pas al costat. Gómez va ser consellera nacional d'economia del partit i delegada representant CDC a Europa. Gómez va ser la número 3 de la llista d'Units per Avançar a les eleccions municipals de 2019.

Ara es presenta com a alternativa al tripartit i també a Junts per Sant Cugat. Gómez té ben clar l'objectiu: "Vinc a guanyar les eleccions". "Volem polítics que serveixin a la ciutadania i que resolguin els problemes del dia a dia" ha destacat l'alcaldable de Convergents.

"Nosaltres no ens amaguem del nostre ADN convergent, altres sí que ho fan. La figura de Jordi Pujol és la nostra referència" argumenta Gómez. Gómez ha preguntat a diferents ciutadans dels districtes sobre els diferents problemes de la ciutadania i tots coincideixen en la falta de seguretat i la deixadesa existent en aquests territoris.

La llista de Convergents es tancarà en una setmana i també es farà públic el programa electoral amb 20 punts destacats.




Remei Gómez

Convergents té l'ADN de Convergència Democràtica de Catalunya i Jordi Pujol és el nostre referent.

Remei Gómez

Vaig a guanyar les eleccions i em crec amb la condició de rivalitzar amb qualsevol candidat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.