La CUP critica que Vallès rebutgi el cordó sanitari a Vox

Els cupaires lamenten que el futur alcalde, en una entrevista a Cugat Mèdia, s'obrís a arribar a acords amb la formació d'extrema dreta


  • Comparteix:

Marco Simarro, durant l'acte central de campanya de la CUP / Foto: CUP

Marco Simarro, durant l'acte central de campanya de la CUP / Foto: CUP

La CUP critica que Josep Maria Vallès (Junts), futur alcalde de Sant Cugat, no accepti el cordó sanitari per aïllar Vox al ple municipal. El partit encapçalat per Marco Simarro ha enviat un comunicat on lamenta les declaracions que Vallès va fer a Cugat Mèdia on obria la porta a reunir-se i a arribar a acords puntuals amb Vox per temes 'de ciutat'. Considiren que aquest apropament seria un 'retrocés' en drets.

"Assegurar que poden haver-hi espais de coincidència amb un partit supremacista, que a les últimes eleccions proposava discriminar per nacionalitat als veïns de Sant Cugat a l'hora de rebre ajudes socials, llença molts dubtes sobre quin és el model de ciutat de Junts i de Josep Maria Vallès", diu la CUP en el seu comunicat.

Vallès, preguntat per Cugat Mèdia pel cordó sanitari a Vox, dimecres va respondre això: "És un grup municipal que representa més de 2.000 votants i, encara que ideològicament estiguem molt allunyats, en temes de ciutat i en algunes qüestions ens hi trobarem".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.