Oriol Sànchez deixa el ple i Ariadna Sierra el substituirà com a regidora

Sànchez reuncia a prendre possessió de l'acta per una qüestió "personal sobrevinguda"


  • Comparteix:

Oriol Sànchez, Ariadna Sierra i Marco Simarro / Foto: Cugat Mèdia

Oriol Sànchez, Ariadna Sierra i Marco Simarro / Foto: Cugat Mèdia

El regidor electe de la CUP Oriol Sànchez plegarà en acabar el mandat i no prendrà possessió de nou de l'acta. El substituirà la número 3 de la candidatura, Ariadna Sierra. Sànchez ha anunciat aquest dilluns la seva decisió, de la qual ha dit que respon a una 'situació personal sobrevinguda' i en cap cas als resultats obtinguts per la formació a les eleccions municipals ni al fet de no repetir en el govern.

La CUP ha aconseguit dos regidors en les eleccions municipals, un menys que en aquest darrer mandat durant el qual ha estat part de l'equip de govern, juntament amb ERC i el PSC. Sánchez va entrar en el govern el juliol passat en substitució de Núria Gibert.

Sànchez havia de repetir com a regidor de la CUP, però ha explicat que el 17 de juny no prendrà possessió de l'acta en el ple de constitució. El motiu; ha dit acompanyat tant per Sierra com per l'alcaldable de la CUP, Marco Simarro; és personal i sobrevingut.

Serà Ariadna Sierra qui prengui possessió de l'acta de regidora i qui conformi el grup municipal de la CUP al ple juntament amb Marco Simarro. La futura regidora ha posat en valor la feina feta per Oriol Sànchez i ha assegurat que entoma la responsabilitat "amb ganes i molt de respecte".

De la seva banda, l'alcaldable de la CUP, Marco Simarro, ha reiterat que la formació exercirà una oposició de fiscalització de l'acció de govern per no retrocedir en drets, però també propositiva i constructiva. Simarro espera la versió més conservadora del futur govern de Junts i per això considera "estrany" que ERC entri al govern, ja que fa quatre anys es va acordar un executiu alternatiu als 32 anys de governs convergents.



Oriol Sànchez

Aquesta decisió és fruit d'una situació personal sobrevinguda. En cap cas respon als resultats electorals o al fet de no estar a govern, ho vull deixar claríssim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.