La CUP acusa ERC de ser 'la crossa d'una de les versions més dretanes' de Junts

La formació critica el pacte entre Junts i Esquerra i posa en qüestió que el nou govern prioritzi l'àrea de Drets Socials


  • Comparteix:

Imatge de l'acte de signatura de l'acord entre Junts i ERC / Foto: Ajuntament

Imatge de l'acte de signatura de l'acord entre Junts i ERC / Foto: Ajuntament

La CUP acusa ERC de ser 'la crossa d'una de les versions més dretanes' de Junts després que ambdues formacions hagin arribat a un pacte per governar Sant Cugat els propers quatre anys. En un comunicat, el partit anticapitalista carrega contra els republicans per haver passat 'de liderar un govern de canvi que feia girar la ciutat cap a l'esquerra' a pactar amb 'persones que en alguns casos porten fins a 20 anys vivint de la política'. En aquest sentit, la formació posa en dubte quin és el model de ciutat d'ERC, sobretot després de les declaracions de l'alcalde, Josep Maria Vallès, en què va afirmar que l'acord no havia estat complex perquè no hi havia grans diferències programàtiques.

La CUP també es mostra escèptica amb quina prioritat donarà el nou govern a les qüestions socials i anuncia que fiscalitzaran i denunciaran qualsevol retrocés que es produeixi. Sobre els futurs pressupostos, els anticapitalistes recorden que, amb la CUP al capdavant de l'àrea de Drets Socials, els recursos es van incrementar en un 64,67%.

En aquest comunicat, el portaveu de la CUP, Marco Simarro, assegura que ERC "ho tindrà molt difícil per explicar" el pacte amb "el principal adversari polític" que el tripartit va tenir en els últims quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.