Susanna Herrada serà la comissionada per a les relacions amb Valldoreix

El PSC, la CUP i En Comú Podem qualifiquen de "despropòsit" i d'"atrocitat democràtica" aquest nomenament i el govern no ha respost a les crítiques


  • Comparteix:

Susanna Herrada, en una imatge d'arxiu a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Susanna Herrada, en una imatge d'arxiu a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Susanna Herrada serà nomenada aviat com a comissionada per a les relacions amb Valldoreix de l'Ajuntament de Sant Cugat. Així ho ha confirmat ella mateixa a Cugat Mèdia quan ha acabat la junta de veïns extraordinària de l'EMD. Herrada ha explicat que aquest dijous, dia de junta ordinària de juliol, s'acomiadarà dels companys de junta i posteriorment agafarà el nou càrrec, que és de nova creació. Aquest fet és el que l'oposició d'esquerres al ple de Sant Cugat ha criticat amb vehemència, ja que consideren que se li ha fet un càrrec a mida a la candidata de Junts que va perdre les eleccions a la presidència de l'EMD. Els socialistes ho han qualificat d''atrocitat democràtica'. El govern no ha fet cap comentari davant aquestes crítiques.

Quan aquest dijous Susanna Herrada deixi de ser vocal de la junta de veïns, la tercera vocalia de Junts l'agafarà Adrián van der Hoeven, mentre que el nou portaveu del grup serà Bernat Gisbert, segons ha explicat ella a Cugat Mèdia.

En la junta de veïns extraordinària d'aquest dimarts ningú ha fet cap comentari del tema d'Herrada, però en el ple de Sant Cugat, que ha sigut quasi simultani, l'oposició sí que ha parlat d'aquest nomenament. Tant el PSC, com la CUP com els comuns han lamentat aquest moviment polític, que han assegurat que hauria sigut pitjor encara si Herrada no deixés el seu càrrec de vocal portaveu. Tot i això, segons ha explicat Ramon Gutiérrez, portaveu d'En Comú Podem, l'Ajuntament de Sant Cugat "pagarà" amb diners del consistori la feina d'oposició que farà Herrada durant quatre anys per tornar-se a presentar el 2027 a l'EMD, cosa que ha qualificat de "despropòsit" i d'"antidemocràtic". Gutiérrez ha reclamat explicacions al govern i en especial a Esquerra Republicana, que també forma part del nou govern de Valldoreix, que no ha obtingut.




Ramon Gutiérrez

Em sembla un despropòsit que s'haurà d'explicar, sobretot ERC que també forma part del govern a Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.