Les franges de protecció, La Mirada i els reconeixements extrajudicials, al ple de setembre

Els grups municipals presenten sis mocions per debatre


Temes relacionats

L'Ajuntament de Sant Cugat posa fi als reconeixements extrajudicials de crèdit (15/set/23)

La CUP aprofita el 'cas Rubiales' per reclamar un protocol en contra de la violència masclista a l'esport (12/set/23)

Més neteja i bonificacions per a les famílies nombroses: les mocions del PP al ple de setembre ( 8/set/23)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del ple / Foto: Cugat Mèdia

Els reconeixements extrajudicials de crèdit seran un dels protagonistes del ple de setembre. L'equip de govern porta a aprovació la mesura per eliminar el seu ús de manera generalitzada i comença la regularització per posar al dia les factures pendents. A més, la sessió plenària haurà de donar el vistiplau al nou contracte de manteniment de vegetació contra incendis, que amplia les franges de protecció, una reivindicació dels veïns de les zones forestals.

Pel que fa a les propostes dels grups municipals, els partits es posicionaran en una moció institucional sobre La Mirada i debatran sobre la censura en l'àmbit cultural, el manteniment de la ciutat, l'impacte de l'okupació il·legal, la violència masclista a l'esport i les bonificacions en l'IBI, entre d'altres.

La sessió arrenca a les 15 h i Cugat Mèdia ofereix en directe al web i a través de les xarxes socials. A les 19 h la sessió s'aturarà per donar pas a l'audiència pública. A més, a les 14 h té lloc un ple extraordinari per presentar la memòria anual del 2022 de la Síndica de Greuges de Sant Cugat.

ORDRE DEL DIA

DESPATX D'OFICI

1. - Proposta d'aprovació de l'esborrany de l'Acta del Ple ordinari de data 24.07.2023.

2. - Dació de compte dels decrets dictats per aquesta alcaldia i tinències d'alcaldia, així com dels organismes autònoms del Patronat Municipal d'Educació, de l'Organisme Autònom Municipal Centre Cultural Sant Cugat (OAMCCSC) i de l'Institut de Gestió Estratègica, Promoció Econòmica i Societat de la Informació (IGEPESI).

ALCALDIA

3. - Dació de compte de la modificació de la nomenclatura del grup polític "GRUP PSC" pel de "CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC)". (Exp. 30540/2023)

4. - Dació de compte de canvi de representant del grup municipal del Partit Popular de Sant Cugat en la Comissió Informativa de Relacions Institucionals, Bon Govern i Ciutat Digital. (Exp. 30592/2023)

5. - Dació de compte de la sol·licitud de delegació de vot de la regidora Aina Balada Tarrés per baixa mèdica. (Exp. 38402/2023)

ECONOMIA, CONEIXEMENT I ORGANITZACIÓ

Recursos humans

6. - Acord d'aprovació del contracte del servei de prevenció aliè per al desenvolupament de les activitats preventives de la disciplina de Medicina del Treball (vigilància de la salut).

7. - Modificació de la relació de llocs de treball del personal directiu professional de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Economia i Hisenda

8. - Expedient de modificació número 28 del pressupost de l'Ajuntament per a l'exercici 2023.

9. - Reconeixements extrajudicials de crèdit per contractacions irregulars.

10. - Aprovació de la Mesura de Govern i Instrucció per a la contractació responsable i l'eliminació dels expedients extrajudicials de crèdit en el seu ús actual.

Gestió urbana, mobilitat i canvi climàtic

11. - Sol·licitud d'adhesió a l'Associació Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC)

12. - Aprovació del retorn de la garantia definitiva constituïda en relació al contracte de subministrament i serveis energètics amb manteniment en edificis municipals de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (expedient intern núm. 44/2007)

13. - Sol·licitud d'adhesió al moviment de Viles Florides impulsat per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC). (Exp. 10860/2019)

14. - Aprovació de la segona i darrera pròrroga dels 3 lots del contracte de serveis integrals de conservació i manteniment de l'arbrat públic (Exp.8493/2018-55/2017)

15. - Dació de compte de sentència núm. 1089 de 22.03.2023 del TSJC de desestimació del recurs ordinari núm. 19/2021 - Recurs de la Sala núm. 137/2021, interposat per Espais Verds del Vallès, SA. (Exp. 5267/2021)

Urbanisme i Medi Natural

16. - Resolució de sol·licitud de revisió d’ofici efectuada per JOSEL, SL envers els títols habilitants concedits en l'entorn del centre Borja i Campus ESADE (Expedient 9845/2023)

17. - Contractació del Servei de manteniment de vegetació contra incendis forestals. (Exp.35265/2022 - 2023/43)

MOCIONS INSTITUCIONALS

18. - Moció Institucional per la construcció de la nova escola La Mirada. (Exp. 37893/2023)

MOCIONS DE GRUPS MUNICIPALS

19. - Moció dels grups municipals d'ERC, JUNTS, PSC, CUP i EN COMÚ PODEM de rebuig a la censura en l'àmbit cultural i lingüístic, de suport a les publicacions CAMACUC, CAVALL FORT, ENDERROCK, EL TEMPS I LLENGUA NACIONAL, i de condemna a les polítiques impulsades pels nous governs del País Valencià, les Illes Balears i l'Aragó. (Exp. 37950/2023).

20. - Moció del grup municipal del PP de Sant Cugat sobre l'estat de la neteja i el manteniment de la ciutat. (Exp. 37985/2023)

21. - Moció del grup municipal de VOX de Sant Cugat per a minimitzar l'impacte de l'okupació il·legal a Sant Cugat. (Exp. 37986/2023)

22. - Moció del grup municipal de la CUP Sant Cugat contra la violència masclista a l'esport. (Exp. 38005/2023)

23. - Moció del grup municipal de la CUP Sant Cugat per augmentar la temporada d'obertura de les piscines municipals. (Exp. 38006/2023)

24. - Moció del grup municipal del PP de Sant Cugat sobre les bonificacions fiscals a les famílies nombroses en l'Impost de Béns Immobles. (Exp. 38007/2023).

CONTROL DELS ÒRGANS DE GOVERN

25. - Control i fiscalització dels altres òrgans de govern

25. - Precs, preguntes i interpel·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.