Volpelleres tindrà un consell de barri propi

El govern també ha anunciat que unificaran els consells de Centre Est i Centre Oest


  • Comparteix:

El Bosc de Vollpelleres / Foto: Cugat Mèdia

El Bosc de Vollpelleres / Foto: Cugat Mèdia

L'equip de govern reorganitzarà la participació als consells de barri. La intenció és dotar el barri de Volpelleres d'un consell propi, mentre que els consells del Centre Est i Centre Oest s'unificaran en un. A l'espera d'aquestes modificacions, de moment, la resta de consells -Mira-sol, les Planes, la Floresta i Nucli Antic- es constituiran properament per començar a treballar.

Així ho han avançat l'alcalde, Josep Maria Vallès, i el tinent d'alcaldia Bernat Picornell en la roda de premsa de balanç dels primers 100 dies de la constitució del nou Ajuntament. També han concretat que els consells de barri estaran presidits aquest mandat per membres de l'equip de govern, tot i que s'havien plantejat l'opció d'obrir la presidència també a membres de l'oposició. Una opció que finalment han descartat perquè hi ha cinc grups municipals a l'oposició i dos al govern i "no hi ha tants consells de barri", ha explicat Vallès.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.