El ple es compromet a fer un pla d'usos per als edificis municipals sense un ús definit

Can Rabella, Can Canyameres, l'Antic Ajuntament i la Torre Negra són alguns dels equipaments que s'estudiaran


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Torre Negra / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Torre Negra / Foto: Cugat Mèdia

Una comissió establirà un pla d'usos per a aquells edificis municipals que actualment es troben sense una definició en aquest sentit. Això afectarà Can Rabella, Can Canyameres, Can Monmany, Villa Montserrat, els baixos de la plaça de l'U d'Octubre, l'Antic Ajuntament i la Torre Negra. Ho ha acordat el ple aquest dilluns amb l'aprovació d'una moció d'En Comú Podem a la qual s'han sumat Junts, ERC, el PSC i la CUP, a la qual el PP també ha votat a favor i Vox s'ha abstingut.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ ELS DETALLS DE LA MOCIÓ

El portaveu d'ECP, Ramon Gutiérrez, ha lamentat que en el moment de l'adquisició d'alguns d'aquests edificis no es fes un pla d'usos o "que hagi passat més d'una dècada de degradació sense manteniment". El representant dels comuns aposta per dotar aquests equipaments d'usos comunitaris i veïnals.

Així, serà una comissió que definirà què s'hi fa, amb aquests edificis. Ara bé, també haurà de deixar clar l'estat arquitectònic en què es troba i com s'ha d'abordar la conservació, així com obrir a la participació ciutadana els usos que s'hi derivin. Per tal que tot plegat arribi a bon port, la moció deixa la porta oberta a buscar subvencions d'altres administracions i, fins i tot, del món privat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.