Valldoreix refarà el projecte de l'aparcament de Can Cadena

L'EMD vol que l'espai sigui d'ús preferent per als valldoreixencs


  • Comparteix:

El president de l'EMD i el delegat del Govern a Barcelona a la finca de Can Monmany

El president de l'EMD i el delegat del Govern a Barcelona a la finca de Can Monmany

L'EMD de Valldoreix està revisant el projecte de l'aparcament públic de Can Cadena, que es va aprovar el mandat anterior. Segons ha explicat el president de l'EMD, Juanjo Cortés, es volen incorporar millores a les entrades i sortides, així com aspectes d'ombres i captació energètica sostenible. Més enllà de com quedi finalment el projecte, Cortés ha concretat que es projecta com un aparcament que ha de donar servei a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), però que ha de tenir un ús preferent per als valldoreixencs. I això és el que ha fet arribar al delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, en la seva visita aquest divendres al territori.

Cortés també ha abordat amb el delegat altres demandes i inversions, com la situació de Can Monmany, on l'EMD busca la implicació de la Generalitat. La intenció és poder declarar la masia Bé Cultural d'Interès Local (BCIL) i així poder optar a línies de finançament. Així mateix, des de Valldoreix, també obren la porta a la Generalitat en la definició dels futurs usos de l'equipament, que es troba a Collserola.

En aquest mateix sentit, el president de l'EMD també ha sol·licitat que el Govern tingui en compte les EMD en les convocatòries de subvencions i ajuts, a vegades limitades només als ajuntaments. De la seva part, Borràs s'ha compromès a fer arribar aquesta petició.




Juanjo Cortés

Tenim un preprojecte que hem de refer. Un cop ho tinguem, veurem quina és l'explotació i els condicionants, però ha de tenir un ús preferent per als valldoreixencs.

Joan Borràs

Ho hem d'intentar incorporar en les nostres resolucions i propostes de subvencions. Jo m'he compromès a fer-ho arribar amb el director de serveis territorials de presidència perquè arribi a les conselleries i àrees de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.