Alejandro Fernández (PP): 'Sant Cugat és una ciutat maltractada sistemàticament per la Generalitat'

La Mirada, la construcció d'un nou CAP i d'un hospital públic i la seguretat, principals preocupacions dels populars


  • Comparteix:

Al centre, el líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, amb els tres regidors del partit a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Al centre, el líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, amb els tres regidors del partit a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, considera que 'Sant Cugat és una ciutat maltractada sistemàticament per la Generalitat de Catalunya'. Ho ha dit aquest dissabte a la premsa local abans d'una trobada amb la militància a la Casa de Cultura, on ho ha justificat enumerant les preocupacions principals del partit al municipi: la demora de la construcció de l'edifici de l'escola La Mirada, la reclamació d'un nou CAP i de l'hospital públic de referència i la demanda que hi hagi més agents policials.

Fernández també s'ha pronunciat sobre la situació de dèficit pressupostari de l'Ajuntament: "Qui ho acaba pagant són els ciutadans". El líder dels populars coincideix amb el grup que lidera Álvaro Benejam en què ERC, que formava govern el mandat passat amb el PSC i la CUP, ha d'abandonar l'executiu actual com a rendició de comptes per la situació financera municipal. "Han estat exemple de mala gestió", ha dit Fernández sobre els republicans.

En aquest sentit, el portaveu del grup municipal del PP, Álvaro Benejam, ha vaticinat que el pacte de govern entre Junts i ERC no es dissoldrà. "Si haguessin de dependre del PP, la situació seria incòmoda per a Junts, perquè ERC no està fent res", ha dit fent balanç sobre els primers mesos de mandat. És per això que descarta la possibilitat de ser un hipotètic soci de Junts en cas que la coalició de govern es desfés: "No podríem tenir un soci com Junts que està fora de la legalitat en aspectes com el tema català".


Alejandro Fernández

Sant Cugat és una ciutat maltractada sistemàticament, des del punt de vista educatiu, sanitari i de la seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.