'Enuig' d'Independents Sant Cugat pels primers sis mesos del govern Junts-ERC

El cost del cartipàs, la situació econòmica i la comissionada per Valldoreix centren les crítiques de la formació


  • Comparteix:

Un acte de la campanya de les darreres municipals d'Independents / Foto: Cugat Mèdia

Un acte de la campanya de les darreres municipals d'Independents / Foto: Cugat Mèdia

Independents Sant Cugat veu amb 'enuig' la gestió de l'equip de govern de Junts i ERC en els primers sis mesos de mandat. En un comunicat, critiquen l'increment de sous dels membres de l'executiu i la creació del comissionat per a les relacions amb Valldoreix, que consideren un 'càrrec fantasma'. La formació, que no té representació al ple, també lamenta la situació econòmica deficitària que viu l'Ajuntament. 'És necessari i imprescindible demanar responsabilitats als causants de la mala gestió', reclamen des d'Indenpendents.

En aquest sentit, la formació que lidarava a la llista electoral Giuseppina Cariola, creu que això no passarà perquè ERC, un dels partits que formava part del govern del mandat anterior, forma part de l'executiu actual. "Junts els necessita per seguir governant sense entrebancs", apunta el comunicat, que també recorda que "alguns regidors de l'anterior govern segueixen en l'actual, sense cap vergonya per la situació que han deixat i que en són els causants".

Independents, que en les eleccions del 28 de maig va aconseguir 1.377 vots, insuficients per entrar al consistori, referma la necessitat "la necessitat d'una llista cívica, lluny dels partits polítics, els quals no pensen més que en la seva subsistència".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.