Rebuig a la proposta de Vox d'un pla de voluntariat per als empadronats a la Casa Mònaco

La moció plantejava aquesta opció per "revertir" que no puguin pagar taxes


  • Comparteix:

Imatge de la Casa Mónaco / Foto: Google Street

Imatge de la Casa Mónaco / Foto: Google Street

Vox ha portat fins al ple municipal la seva proposta per crear un programa de formació i voluntariat per a aquelles persones empadronades a la Casa Mónaco (seu dels serveis socials de Sant Cugat). La formació considera que aquestes persones que no poden pagar les taxes municipals se'ls ha d'oferir la possibilitat de revertir-ho a través de tasques de voluntariat. La moció ha estat rebutjada per tots els grups, tret del PP; i els qualificatius a la proposta no s'han fet esperar per part d'En Comú Podem, ERC i la CUP. Els tres partits d'esquerres han qualificat la moció de 'vergonyosa', de 'voluntariat forçós', que 'criminalitza la pobresa', 'd'il·legal' i de 'reintroducció de l'esclavatge', entre d'altres. Només el PP ha fet costat a Vox, tot i que s'hi ha abstingut perquè no s'han aprovat tampoc les seves esmenes.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

Empadronament

La Generalitat recorda que empadronar-se al municipi on es resideix habitualment és obligatori, es tingui o no domicili fix. L'empadronament només certifica que la persona en qüestió resideix a una població, però "no constitueix prova de la seva residència legal a Catalunya". En el cas que una persona no pugui acreditar la direcció d'un domicili, sigui pel motiu que sigui, es pot facilitar una adreça de notificació, que, en el cas de Sant Cugat, és la Casa Mónaco, que acull els Serveis Socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.