El govern i Vox fan suport al PP per crear un 'xec nadó' en aquest mandat

Els populars han retret a la resta de partits el vot contrari "per ser una moció del PP"


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de dos nadons / Foto: ACN (Xavier Pi)

Imatge d'arxiu de dos nadons / Foto: ACN (Xavier Pi)

'Totes les famílies' de Sant Cugat comptaran aquest mandat amb un 'xec nadó'. A això s'ha compromès el ple arran d'una moció del PP que ha rebut el suport del govern de Junts i ERC, que han esmenat la proposta universalitzant el concepte de 'família'. La iniciativa, que demana una línia d'ajuts i subvencions per fomentar la natalitat, ha comptat amb el vot favorable de Vox, tot i que les seves esmenes no han estat incorporades. La resta de partits s'hi han oposat.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El "xec nadó" de la proposta dels populars s'hauria d'aplicar aquest mandat i hauria de revertir una "tendència negativa" poblacional. El govern ha donat suport a la proposta amb la incorporació de canvis, entre d'altres matisar que el descens de natalitat a la ciutat sigui el principal problema del municipi. La regidora de Cicle de Vida, Esther Madrona, ha defensat en nom del govern que Sant Cugat afronta altres problemes més importants com l'accés digne a un habitatge.

Un punt, aquest últim, que han compartit els comuns i els cupaires, que hi han votat en contra. També han votat en contra els socialistes que han recordat que la seva gestió a favor de la infància en l'anterior va ser notable sobretot en temes d'escoles bressol.

El vot contrari del PSC, la CUP i En Comú Podem ha motivat el desencís de la regidora del PP, Estrella Salanova.





Estrella Salanova

Quan crees una famílies totes les ajudes són poques. No entenc perquè aquesta moció no rep el seu suport. Bé, entenc que no ho fan perquè és una moció del PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.