Sant Cugat acull la trobada comarcal d'En Comú Podem per mobilitzar el seu electorat

Hi han participat el diputat Félix Alonso, la responsable d'Organització, Agnès Petit, i el portaveu de Sabadell En Comú Podem, Joan Mena


  • Comparteix:

La trobada ha tingut lloc al local d'En Comú Podem Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La trobada ha tingut lloc al local d'En Comú Podem Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ha acollit aquest dijous una de les trobades que En Comú Podem està celebrant arreu del territori per trobar-se amb el seu electorat i definir l'estratègia de mobilització de cara al futur. La seu d'En Comú Podem Sant Cugat ha sigut l'escenari de la cita, que ha comptat amb el diputat Félix Alonso; la responsable d'Organització de la formació, Agnès Petit; i el portaveu de Sabadell en Comú, Joan Mena. Tot plegat, per fer una diagnosi de la situació actual després que el PSOE i Sumar hagin aconseguit formar govern i Pedro Sánchez hagi estat investit president.

En declaracions a Cugat Mèdia, el diputat per Sumar En Comú Podem Félix Alonso ha explicat que el nou govern "construirà una Catalunya i una Espanya de dècada". "Estem en una època de canvi i ho hem d'aprofitar, estem convençuts i molt il·lusionats", ha dit Alonso. El diputat també ha explicat que la trobada ha servit per "afinar" les polítiques socials que "necessita la gran majoria".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.