L'Anella Verda tindrà una càmera dinàmica per garantir la seguretat a canvi de les pilones retirades

El govern ja ha autoritzat la instal·lació d'aquesta càmera com a mesura per evitar que cotxes i motos envaeixin al carril bici


  • Comparteix:

Imatge del carrer de Francesc Moragas / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Imatge del carrer de Francesc Moragas / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

El carril bici de l'Anella Verda estarà controlat per una càmera de seguretat dinàmica. Aquest dispositiu va ser un compromís del govern en el moment que van retirar les pilones que separaven per seguretat el carril bici de la calçada en alguns trams només començar el mandat. Ara, sis mesos després, l'executiu ha autoritzat aquesta càmera, que es mourà per tot el recorregut per evitar que cotxes i motos accedeixin al carril reservat per a les bicis.

Va ser una de les primeres accions del nou equip de govern i va generar força polèmica. En el seu moment, el govern municipal va justificar la necessitat de retirar les pilones del carril bici del tram de l'Anella Verda que hi havia entre l'avinguda de Gràcia (cantonada Rambla Ribatallada), el carrer de Francesc Moragas i l'avinguda Rius i Taulet (cantonada avinguda Josep Anselm Clavé) per facilitar la mobilitat dels vehicles d'emergència.

Han passat sis mesos des de llavors i el govern municipal ha anunciat ara que una càmera dinàmica - que no estarà en un punt concret- farà les tasques per garantir la seguretat dels ciclistes. En concret, controlarà les infraccions per part d'altres vehicles.


Cristina Paraira

Serà una càmera dinàmica, no estarà en un punt concret. Es podrà utilitzar en tot el tram.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.