L'Ajuntament donarà més visibilitat als senyals del camí de Santiago a Sant Cugat

Madrona ha dit que fa temps que treballen per consolidar el pas del camí a la ciutat per defensar l'aposta pel "turisme sostenible i respectuós"


  • Comparteix:

La petxina al costat del Monestir de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La petxina al costat del Monestir de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat vol ser un punt referència del camí de Santiago. El ple ha donat llum verda per unanimitat a una moció del PP, amb esmenes del govern, per treballar per a la conservació i millora dels senyals d'aquest itinerari, tot assegurant la visibilitat i la conservació. L'Ajuntament promocionarà la ciutat 'com a lloc estratègic' del camí, amb campanyes de promoció del turisme i de la visita de pelegrins.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

CONSULTA AQUÍ LES ESMENES DEL GOVERN

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha recordat que a la ciutat hi ha senyals com vieires o fletxes grogues que indiquen el pas del camí de Santiago per Sant Cugat. Ara bé, ha lamentat que estiguin "poc cuidades" i, per tant, "desapareix la rellevància del camí".

La regidora de Promoció de la ciutat, Esther Madrona, ha dit que l'Ajuntament "fa temps que treballa per consolidar el pas del camí", tot apostant pel "turisme sostenible i respectuós".

Benejam ha recordat que el seu grup municipal ha presentat aquesta proposta a petició veïnal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.