El PP reclama un pla d'arranjament de voreres

El partit veu bé que Vox hagi presentat una moció 'similar' i s'obre a acords


  • Comparteix:

Una vorera aixecada a un carrer de Sant Cugat / Foto: Cedida

Una vorera aixecada a un carrer de Sant Cugat / Foto: Cedida

El Partit Popular porta al ple de febrer una moció per reclamar la posada en marxa d'un pla d'arranjament de voreres a Sant Cugat. La formació considera que la 'manca de manteniment' de les voreres és un dels 'principals problemes' de la ciutat i una de les preocupacions que la ciutadania destaca en les enquestes de l'observatori sociològic. El portaveu dels populars, Álvaro Benejam, justifica la moció davant d'un 'dèficit històric' i una 'manca d'actuació que ha fet que la situació s'hagi agreujat amb el temps'. Per això, el grup municipal proposa la realització d'un estudi que identifiqui tots els punts de la via pública on cal una intervenció i la creació d'un pla d'arranjament de voreres.

En aquest sentit, el PP reclama que aquest pla sigui de caràcter plurianual i amb una dotació pressupostària "suficient" per donar compliment a "totes les deficiències detectades en l'estudi previ". La moció també demana que es reforci la brigada municipal perquè pugui actuar de "forma immediata" i fer les reparacions a la via pública que tinguin un caràcter prioritari i urgent.

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, lamenta que durant l'anterior mandat, amb el tripartit, "no s'hagi fet res" en aquest àmbit. D'altra banda, sobre la coincidència amb la moció de Vox reclamant un pla d'urgència per arranjar totes les voreres malmeses, Benejam es mostra obert a arribar a acords davant un tema d'interès públic per a la ciutadania.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ




Álvaro Benejam

Em els últims 4 anys no s'ha fet cap pla de xoc, i en l'anterior hem vist que hi havia 14 milions d'euros pressupostats pendents d'executar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.