En Comú Podem demana una Brigada de manteniment pròpia de Les Planes i La Floresta

Han presentat una moció al ple de febrer que també demana un pla de xoc de millora urbana per al barris de muntanya


  • Comparteix:

Aina Balada, Ignasi López, Ramon Gutiérrez, Juanma Cayuelas d'En Comú Podem davant l'Espai Eco de Les Planes / Foto: cedida

Aina Balada, Ignasi López, Ramon Gutiérrez, Juanma Cayuelas d'En Comú Podem davant l'Espai Eco de Les Planes / Foto: cedida

En Comú Podem Sant Cugat recupera una històrica reivindicació dels barris de muntanya de la ciutat: una brigada municipal de manteniment pròpia. El partit presenta una moció per al proper ple (19 de febrer) que demana la creació d'aquest equip a través de plans d'ocupació, a més d'un pla d'inversions a tres anys per fer les reparacions necessàries a l'espai públic de Les Planes i La Floresta, que tenen unes característiques diferents de les de la resta de la ciutat pel fet que estan dins de Collserola. El portaveu dels comuns, Ramon Gutiérrez, lamenta que el govern ja els ha dit que no els votarà a favor la moció.


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

"L'argument del no del govern actual és que hi ha prioritat de manteniment en general i no només a Les Planes o la Floresta". Gutiérrez està d'acord en aquesta mancança general, però "ens falta la perspectiva que hi ha uns barris que necessita una visió pròpia, i és en aquest sentit que hem volgut rescatar la proposta històrica dels veïns i posar-la sobre la taula".

Pel que fa al pla de xoc d'inversions, els comuns proposen que defineixi actuacions necessàries i amb quina prioritat i que això es faci amb la participació dels veïns i els consells dels dos barris.


Ramon Gutiérrez

Jo crec que tenim un problema de manteniment a la ciutat en general, però ens falta la perspectiva que hi ha uns barris que necessita una visió pròpia, i és en aquest sentit que hem volgut rescatar la proposta històrica dels veïns i posar-la sobre la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.