El govern defensa les actuacions actuals, i les futures, en les voreres de Sant Cugat

Tots els partits tomben la demanda del PP i Vox de fer un pla d'arranjament de voreres


  • Comparteix:

Vox i el PP s'han aliat per demanar un pla de voreres / Foto: Cedida

Vox i el PP s'han aliat per demanar un pla de voreres / Foto: Cedida

El govern ho té clar: arranjar les voreres i mantenir la via pública és una prioritat. Això ha defensat la tinenta d'alcaldia de Gestió Urbana, Cristina Paraira, davant la moció conjunta del PP i Vox per demanar una pla d'adequació de les voreres de la ciutat. Paraira ha recordat que tant el seu partit, Junts, com el seu soci, ERC, ho portaven en el programa electoral i que, per això, estan treballant en una diagnosi que servirà per al futur dimensionament de la brigada municipal.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El PP, de la seva banda, s'ha referit de nou al "dèficit històric" en el manteniment de voreres de Sant Cugat i Vox ha afirmat que hi ha carrers dificultosos per a persones amb mobilitat reduïda, gent gran o amb cotxes de nadons. Una situació de la qual Paraira és conscient, afegint que "Sant Cugat sembla que estigui construïda per als arbres i no per a les persones", en alguns punts.

Paraira ha argumentat el vot contrari del govern explicant que no votaran a favor d'una moció que els demana fer "el que ja estan fent". Cosa que ha motivat la sorpresa del PP, incidint en si el vot contrari de Junts es devia també a un cordó sanitari en al·lusió al fet que la moció era conjunta amb Vox. Paraira ho ha negat.

La tinenta d'alcaldia ha aprofitat per donar dades de les incidències ciutadanes que arriben al servei "Ulls de la ciutat": de les 3.000 peticions que arriben un 52% són sobre voreres, 30% sobre la situació de la calçada i el 18% sobre altres aspectes de la via urbana. El grau de resolució és del 34%.






Álvaro Benejam

Si ja s'està treballant en el pla, la votaran en contra? O estan fent un cordó sanitari? Diria molt poc a favor de vostès.

Cristina Paraira

Votarem en contra, no perquè la facin vostès, sinó perquè diuen coses que ja estem fent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.