Enllestir un nou reglament de participació, primer encàrrec pel Consell de la Vila de Valldoreix

Una quarantena de persones han participat en la sessió constitutiva a l'EMD


  • Comparteix:

Edifici de l'EMD de Valldoreix / Foto: Cedida

Edifici de l'EMD de Valldoreix / Foto: Cedida

Una quarantena de persones va participar el passat dimecres a la sessió de constitució del Consell de la Vila de Valldoreix. Aquest grup de treball vol ser el màxim òrgan de participació d'aquest territori i té com a principal objectiu revisar i enllestir un nou reglament de participació per al territori. El procés es troba, per tant, com ha explicat a Cugat Mèdia el president de l'EMD, Juanjo Cortés, en una fase inicial, després d'haver apostat per recuperar aquest consell 'caducat des de feia sis o set anys'.

"El que ha de fer aquest Consell és definir com volem que sigui la participació a Valldoreix, com volem que estigui regulada i treballar en la seva regulació", ha explicat Cortés. "Un cop la comissió treballi i vagi desenvolupant aquest reglament, el posarà en coneixement de la resta de persones que s'han apuntat al Consell de la Vila, es debatrà i, a partir d'aquí, passarà una aprovació plenària per regular-ho", ha afegit el president valldoreixenc.

Tot plegat s'emmarca en un dels eixos del govern actual de Valldoreix per aquest mandat que és, precisament, millorar i incrementar la participació ciutadana. Una demanda, recorda Cortés, "del teixit associatiu i de bona part de la ciutadania".

El Consell de la Vila està obert a tothom, excepte dels "representants polític, precisament, perquè volem que sigui un reglament sorgit des de la ciutadania i des del teixit associatiu", ha dit Cortés.


Juanjo Cortés

El que ha de fer aquest Consell és definir com volem que sigui la participació a Valldoreix, com volem que estigui regulada i treballar en la seva regulació. Un cop la comissió, que va sorgir el passat dimecres, treballi i vagi desenvolupant en aquest reglament, posarà en coneixement de la resta de persones que s'han apuntat al Consell de la Vila, es debatrà i, a partir d'aquí, passarà una aprovació plenària per regular-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.