Vallès i Collboni es reuneixen amb el conveni pel transport públic de Sant Cugat sobre la taula

L'alcalde de Barcelona també ha vingut a l'Ajuntament com a president de l'Àrea Metropolitana de Barcelona


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, s'ha reunit amb l'alcalde de Barcelona i president de l'AMB, Jaume Collboni / Foto: Ajuntament

L'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, s'ha reunit amb l'alcalde de Barcelona i president de l'AMB, Jaume Collboni / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Cugat està pendent de tancar el conveni de traspàs dels autobusos urbans a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), un tràmit que fa temps que no s'ha resolt encara, el contracte està prorrogat, cosa que impedeix que s'apliquin les millores necessàries a la xarxa de transport municipal. Aquest és un dels temes que han tractat l'alcalde, Josep Maria Vallès, i el president de l'AMB, Jaume Collboni, en la reunió de divendres passat, a més del traspàs de la gestió de l'aigua, que també ha de passar a l'AMB.

Com a president de l'Àrea Metropolitana, Collboni també ha tractat amb Vallès altres obres que aquest organisme supramunicipal ha de fer a Sant Cugat, com la passera per a vianants i bicicletes damunt l'AP7 o el nou pavelló per a gimnàstica rítmica, a més del debat del tribut metropolità.

Alhora, també han parlat de temes comuns com a dos alcaldes de ciutats veïnes, com la lluita contra la sequera i els incendis a Collserola.

Recepció institucional

Abans de començar la reunió, els grups municipals han ofert una recepció institucional a Collboni. Hi ha assistit els portaveus dels grups municipals de Junts, Cristina Paraira; i d'ECP, Ramon Gutierrez, a més de les regidores d'ERC, Esther Madrona; i del PSC, Pilar Gorina; i del regidor del PP, Alfredo Bergua. També hi ha assistit el president de l'EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés.

Vox no hi va com a protesta

En canvi, qui no ha assistit a la recepció de l'alcalde de Barcelona i president de l'AMB ha sigut el grup municipal de Vox, i ho ha fet en senyal de protesta per la mala gestió de l'Àrea Metropolitana amb el transport públic, per la Zona de Baixes Emissions i pel Tribut Metropolità.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.