La portaveu del Jovent Republicà, Ivette González serà candidata a les eleccions europees

La llista d'ERC comptarà amb la presència de dues santcugatenques amb Diana Riba al capdavant


  • Comparteix:

Ivette González durant la seva intervenció/ Font: ERC

Ivette González durant la seva intervenció/ Font: ERC

La portaveu del Jovent Republicà, la santcugatenca Ivette González, acompanyarà la cap de cartell, Diana Riba a la llista de les eleccions europees. González, ha estat elegida per la Federació Comarcal del Vallès, en una trobada celebrada a Rubí, com a candidata per als comicis del 9 de juny.

El congrés comarcal de la federació vallesana ha votat aquest dilluns les persones candidates a les eleccions europees. Una trobada que ha comptat amb la presència de la també santcugatenca Diana Riba, eurodiputada durant l'actual legislatura del Parlament Europeu.

La santcugatenca Ivette González ha declarat en la seva intervenció, i que el partit ha enviat en una nota de premsa, que "serà un orgull representar el Vallès Occidental i, com a militant de Jovent Republicà, també em comprometo a defensar els valors republicans, feministes, independentistes i ecosocialistes".

L'assemblea també ha elegit el badienc Roberto Castillo com l'altre candidat de la comarca per incorporar-se a la llista electoral.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.