Puigneró assumeix temporalment les carteres d'Economia i Hisenda

L'alcalde recupera l'àrea de Recursos Humans mentre duri la baixa del primer tinent d'alcaldia, Carles Brugarolas, per motius de salut


  • Comparteix:

El quart tinent d'alcaldia, Jordi Puigneró / Foto: Ajuntament

El quart tinent d'alcaldia, Jordi Puigneró / Foto: Ajuntament

El tinent d'alcaldia Jordi Puigneró assumeix temporalment les carteres d'Economia, Hisenda, Patrimoni i Benestar Social, en substitució del primer tinent d'alcaldia, Carles Brugarolas, que es troba de baixa mèdica per una operació. Puigneró també serà el representant de Junts a la presidència de la Comissió Informativa d'Economia, Coneixement i Organització, i a la Comissió Especial de Comptes mentre duri la baixa de Brugarolas. De la seva banda, l'alcalde, Josep Maria Vallès, manté les responsabilitats de Recursos Humans, que també estaven delegades en el primer tinent d'alcaldia.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ DEL PLE D'ABRIL

De tot plegat, s'ha donat compte al ple municipal d'aquest dilluns, al qual també s'ha informat de la delegació de vot per part del tinent d'alcaldia Carles Brugarolas.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.