CiU porta al Congrés la demanda d'augmentar la freqüència dels trens de la línia C7 de Renfe


  • Comparteix:

La federació nacionalista també sol·licita que tots els trens arribin a l'estació de Sants

La federació nacionalista també sol·licita que tots els trens arribin a l'estació de Sants

CiU demanarà al Congrés dels Diputats que s'ampliï la freqüència de pas dels trens de la nova línia C7 de rodalies de Renfe, amb parada al barri de Coll Favà de la nostra ciutat. La federació nacionalista demanarà també que tots els trens vagin fins a l'estació de Sants, a Barcelona, ja que actualment hi ha combois que finalitzen el seu recorregut a Sant Andreu Arenal.

Convergència i Unió se suma a la reivindicació dels alcaldes de la zona del Vallès Occidental d'augmentar la freqüència de pas dels trens de la nova línia C7 de rodalies de Renfe, inaugurada fa una setmana. La federació nacionalista presentarà una proposició no de llei al Congrés dels Diputats, instant el govern espanyol a impulsar la millora de la coordinació horària entres les línies C4 i C7, amb un temps d'espera màxim de 10 minuts i no dels 30 minuts actuals.

L'alcalde de Sant Cugat i parlamentari de CiU, Lluís Recoder, s'ha felicitat per aquesta petició, que considera 'molt oportuna'.

Lluís Recoder

Em sembla molt oportú que es demani això al Congrés. Des de l'Ajuntament de Sant Cugat ja ho hem demanat i espero que Renfe ho faci efectiu.


CiU creu convenient que tots els trens de la línia Hospitalet-Martorell parin a l'estació de Sants ja que actualment hi ha alguns trens que finalitzen el seu recorregut a l'estació de Sant Andreu Arenal. A més, també demanaran que es remodelin les estacions de Castellbisbal i Martorell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.