Els polítics es mostren preocupats per la possible arribada de la Plataforma per Catalunya


  • Comparteix:

Preocupació entre les formacions polítiques a Sant Cugat per la possibilitat que Anglada concorri a les eleccions. Tots els partits han coincidit a assenyalar que el missatge d'Anglada no quallarà entre els santcugatencs i han subratllat que les propostes de la Plataforma per Catalunya no faran cap a bé a la ciutat.

CiU considera que el tema de la immigració afecta a tots, però que les directrius d'Anglada no són les idònies a l'hora de trobar solucions. El sots-president de Convergència i Unió, Joan Recasens, ha dit que Plataforma per Catalunya està ara més confiada aprofitant el ressò que ha adquirit darrerament l'extrema dreta a Europa. No obstant, Recasens creu que Anglada no té futur a la nostra ciutat:

Joan Recasens



Des del PSC, el seu portaveu, Jordi Menéndez, creu que és preocupant que un personatge com Anglada porti el seu programa d'ultradreta a Sant Cugat i té la seguretat que intentarà confondre l'electorat amb missatges erronis sobre la immigració:

Jordi Menéndez



Des del PP, la seva presidenta Berta Rodríguez opina que, democràticament, s'ha de permetre la participació d'un partit com el d'Anglada a unes eleccions:

Berta Rodríguez



Iniciativa creu que la Plataforma per Catalunya buscarà qualsevol esquerda per fer llenya amb el tema de la immigració. Segons el seu portaveu, Francesc Godàs, cal que l'administració posi els recursos per desactivar missatges com els d'Anglada:

Francesc Godàs



Per la seva banda, el portaveu local d'ERC, Eduard Pomar, s'oposa frontalment a que Sant Cugat compti amb la presència d'una formació com Plataforma per Catalunya:

Eduard Pomar





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.