La FAV critica que Sant Cugat s'integri al sistema metropolità de tractament de residus sense debatre-ho a la Taula de Residus


  • Comparteix:

La decisió va ser aprovada al ple de juliol amb els vots a favor de l'equip de govern i l'oposició de PSC, ICV-EA i PP

La decisió va ser aprovada al ple de juliol amb els vots a favor de l'equip de govern i l'oposició de PSC, ICV-EA i PP

La Federació de l'Associació de Veïns de Sant Cugat (FAV) critica que l'equip de govern hagi aprovat la integració de Sant Cugat al sistema metropolità de tractament de residus sense haver-ho negociat, segons diuen, a la Taula de Residus. La FAV lamenta també que l'ingrés al sistema comporti el pagament d'una nova taxa de tractament que s'inclourà en el rebut de l'aigua.

El darrer ple municipal va donar el vistiplau a la integració de Sant Cugat al sistema metropolità de tractament de residus amb l'objectiu d'aconseguir una gestió de residus més eficaç i menys costosa per a l'Ajuntament.

La FAV ha lamentat però que l'equip de govern aprovés l'entrada de Sant Cugat al sistema sense haver-ho negociat, segons afirmen, a la Taula de Residus. El secretari de la federació veïnal, Josep Maria Àngel, ha dit que s'esperaven que els convoquessin per negociar l'entrada al sistema.

Josep Maria Àngel

No se'ns ha convocat a cap trobada i ens sorprèn que no ens hagin explicat quina és la nova situació.


Àngel ha lamentat també el fet que aquesta entrada al sistema metropolità de tractament de residus impliqui la introducció d'una nova taxa de tractament que es pagarà a través del rebut de l'aigua.

El secretari de la FAV ho ha qualificat de 'mala notícia'.

Josep Maria Àngel

És molt negatiu que ens trobem amb un nova taxa.


La decisió d'entrar al sistema metropolità de residus es va aprovar al ple de dilluns passat amb els vots a favor de l'equip de govern de CiU i ERC i els vots en contra dels grups de l'oposició, PSC, ICV i PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.