El PSC critica que es plantegi portar la urbanització de Can Busquets als tribunals


  • Comparteix:

Ferran Villasenyor és el primer secretari del PSC

Ferran Villasenyor és el primer secretari del PSC

El PSC acusa l'alcalde de crear enemics artificialment quan amenaça amb desencallar la urbanització de Can Busquets per la via judicial. El grup socialista reitera la seva oposició frontal a la urbanització d'aquest sector de La Floresta i critica que Esquerra Republicana NO s'hagi posicionat sobre aquest punt.

El grup socialista ha contestat les declaracions de Lluís Recoder, quan criticava que la Generalitat NO hagués aprovat el PGM de la Floresta i anunciava que, segons un informe municipal, el govern català s'havia extra-limitat en les seves funcions. Els socialistes asseguren que la Generalitat s'ha limitat a aplicar la llei i acusen Recoder de crear artificialment enemics externs per amagar la manca de decisió i direcció política del Consistori.

El primer Secretari del PSC a Sant Cugat, Ferran Villaseñor, considera que l'equip de govern ha d'evitar la via judicial, que només endarreriria uns quants anys el procés. Per Villaseñor, cal obrir un nou debat sobre la reforma del PGM de la Floresta, que eviti la urbanització de Can Busquets

Ferran Villaseñor

Proposem una cosa molt clara. A Can Busquets no s'ha d'urbanitzar. I per això s'ha de fer una reforma del PGM. Hi ha solucions alternatives. Des de l'Àrea de Territori sempre es diu que Can Busquets va vinculat a la creació d'habitatge públic i a la legalització de terres fora de norma. La Fundació Sant Cugat ja va demostrar que hi havia altres solucions per salvar aquest paratge.


Les crítiques de Villaseñor també han anat dirigides a Esquerra Republicana, com a socis de govern de CiU a l'Ajuntament, i responsables de l'àrea de Medi Ambient. El dirigent socialista reclama als republicans que es posicionin clarament sobre Can Busquets.

Ferran Villaseñor

Nosaltres reclamem a ERC que tiri endavant, des del Govern, tot allò que diu en rodes de premsa i que deia a la campanya electoral. Recordem perfectament la seva posició contrària a Can Busquets i reclamem coherència.


Villaseñor ha afegit que, si la urbanització de Can Busquets finalment acaba als tribunals, es demostrarà que la capacitat d'influència dels republicans dins l'equip de govern és irrellevant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.