El PSC defensa la pluralitat davant les acusacions del PP


  • Comparteix:

Davant aquestes acusacions, la resposta del PSC no s'ha fet esperar. El primer secretari de la formació, Salvador Gausa, ha dit que penjar la bandera catalana en solitari l'onze de setembre és un respecte a la realitat plurinacional d'Espanya.

En una entrevista concedida a l'informatiu d'aquesta casa, "Sant Cugat Avui", el primer secretari del PSC, Salvador Gausa, no s'ha mostrat sorprès per les declaracions de la presidenta del PP, Berta Rodríguez. El socialista ha dit que Rodríguez és lliure de dir el que vulgui, però que les seves afirmacions són fruït d'una política incomprensiva amb la realitat plurinacional d'Espanya:

Salvador Gausa

La incomprensió del PP cap a la realitat plurinacional d'Espanya és patent


Gausa ha reiterat el suport del PSC a que la bandera catalana onegi en solitari a l'Ajuntament a la Diada de Catalunya. El primer secretari socialista ha remarcat que aquesta postura és una mostra de la identitat del poble catalana i de les aspiracions col·lectives.

Sobre les acusacions que el PSC manté postures divergents a diferents municipis i comunitats autònomes, Gausa ha dit que és resultat d'una política plural:

Salvador Gausa

Espanya és plural i han de ser plurals en el seu interior


Recordem que el ple va aprovar amb els vots d'Esquerra Republicana, Iniciativa i també PSC que a la Diada de Catalunya només onegi la senyera al balcó del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.