La interconnexió de l'HGC amb Rubí i l'intercanviador de Vullpalleres, exclosos dels pressupostos generals


  • Comparteix:

CiU considera que Rodríguez Zapatero gira l'esquena a Catalunya

CiU considera que Rodríguez Zapatero gira l'esquena a Catalunya

CiU lamenta que els pressupostos generals del 2006 no contemplin la connexió de l'estació de Renfe de Rubí amb l'Hospital General ni l'intercanviador de Vullpalleres. La federació nacionalista assegura que el govern espanyol ha elaborat uns pressupostos que giren l'esquena a Catalunya, perquè la inversió és un punt i mig inferior als comptes d'enguany.

La federació nacionalista denuncia que les inversions directes contemplades als pressupostos generals del 2006 no inclouen els projecte de connexió de l'estació de la línia C-7 de Renfe a Rubí amb l'Hospital General. Els comptes tampoc no preveuen cap inversió per al futur intercanviador de Vullpalleres, situat entre l'estació de Renfe de Sant Cugat i la parada de Sant Joan dels Ferrocarrils de la Generalitat.

En declaracions a Ràdio Sant Cugat, el diputat convergent al Parlament de Catalunya, Josep Rull, ha acusat ICV i ERC de no prioritzar les inversions a la línia C-7 de Renfe en les negociacions amb el govern al qual donen suport.

Josep Rull

És increïble que ICV i ERC no hagin prioritzat la línia C-7 de Renfe en les negociacions dels pressupostos.


Els nacionalistes catalans critiquen que els pressupostos no tinguin en compte l'estació vallesana del tren d'alta velocitat per a passatgers. Segons CiU, el govern català és el responsable de no haver aconseguit cap partida per a la parada del TGV al Vallès.

D'altra banda, CiU recorda que la inversió de l'estat en els pressupostos del 2006 és un punt i mig inferior als comptes d'enguany. La federació nacionalista també denuncia que només s'ha executat el 31% dels pressupostos d'aquest any.

Josep Rull afirma que el govern que presideix José Luis Rodríguez Zapatero ha elaborat uns pressupostos que giren l'esquena a Catalunya.

Josep Rull

El president Zapatero ha planificat uns pressupostos generals obviant i girant l'esquena a Catalunya.


La federació nacionalista també ha criticat ERC i ICV per demanar la retirada de la partida dedicada al quart cinturó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.