ERC de Sant Cugat se solidaritza amb Lluís Maria Xirinacs i critica la justícia espanyola


  • Comparteix:

El president de la secció local, Narcís Clavell, diu que els jutges miren amb complaença els delictes dels feixistes

El president de la secció local, Narcís Clavell, diu que els jutges miren amb complaença els delictes dels feixistes

La secció local d'ERC ha mostrat la seva solidaritat amb Lluís Maria Xirinacs, l'exsenador republicà retingut durant tres dies per manifestar, l'any 2002, que era 'amic d'ETA'. El president d'Esquerra a Sant Cugat, Narcís Clavell, considera que la justícia espanyola no s'aplica de la mateixa manera en tots els casos i assegura que els delictes dels feixistes 'es miren amb complaença'.

Narcís Clavell considera que Lluís Maria Xirinacs, de 74 anys d'edat, és un pacifista i que les seves declaracions durant l'Onze de Setembre del 2002, quan va autoproclamar-se 'amic d'ETA i d'HB', no poden ser censurades. El president d'ERC a Sant Cugat considera que la detenció i retenció durant tres dies de l'exsenador republicà és un exemple més de la inequitat de la justícia espanyola.

Narcís Clavell

Xirinacs és pacifista i no ha fet res de mal. Això demostra una vegada més que els jutges tenen diferents vares de mesurar. Els delictes dels feixistes es miren amb complaença, i els dels altres amb molta mala sang.


En aquest sentit, Clavell ha recordat que algunes agressions de grups feixistes o d'estètica skin queden impunes mentre que unes declaracions com les de Xirinacs es persegueixen amb duresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.