Les JERC demanen al PSC que defensi el text íntegre de l'Estatut a Madrid


  • Comparteix:

Puigneró demana al PSC que 'no s'abaixi els pantalons' en la negociació de l'Estatut a Madrid

Puigneró demana al PSC que 'no s'abaixi els pantalons' en la negociació de l'Estatut a Madrid

Les JERC de Sant Cugat reclamen al PSC que defensi el text íntegre de l'Estatut al Parlament espanyol. Les joventuts republicanes recorden que Zapatero es va comprometre a aprovar el projecte que sortís de Catalunya i defensen que es retiri el text si pateix retallades.

La branca juvenil d'ERC demana als socialistes catalans que defensin el text íntegre de l'Estatut aprovat a Catalunya en el Parlament espanyol. Els republicans asseguren que el PSC ha de recordar al president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que es va comprometre a aprovar el projecte que sortís de Catalunya.

El portaveu de la secció local de les JERC, Ramon Puigneró, demana al PSC que 'no s'abaixi els pantalons' en la negociació de l'Estatut a Madrid

Ramon Puingeró

Volem que el PSC arrisqui pel bé del país. Volem que el PSC no vagi a Madrid a defensar l'Estatut amb els pantalons abaixats.


Les JERC defensen que que es retiri el text si pateix retallades al Parlament espanyol. Els independentistes consideren 'irrenunciables' en el futur Estatut el concepte 'nació', el blindatge de les competències i el sistema de finançament.

D'altra banda, els republicans lamenten 'els atacs' que pateix Catalunya per part de diversos mitjans de comunicació espanyols. Les joventuts d'ERC consideren que la manca de respecte envers Catalunya incrementa l'independentisme.

El portaveu local, Ramon Puigneró, remarca que l'objectiu d'ERC és assolir un estat propi.

Ramon Puigneró

Reivindiquem un estat per a Catalunya, perquè no ens sentim còmodes en un estat on se'ns tracta malament.


ERC ha iniciat un enviament massiu de postals a José Luis Rodríguez Zapatero per recordar-li el compromís d'aprovar l'Estatut que sortís de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.