La JNC regala una estelada a l'Ateneu com a mostra de solidaritat


  • Comparteix:

Les joventuts convergents esperen que l'entitat segueixi endavant amb la seva tasca

Les joventuts convergents esperen que l'entitat segueixi endavant amb la seva tasca

La secció local de la JNC també ha volgut solidaritzar-se amb l'Ateneu Santcugatenc pels robatoris i actes vandàlics que van patir fa un parell de setmanes. Amb aquesta voluntat, la formació ha regalat a l'entitat una estelada perquè pugui substituir la senyera que van cremar-los quan estava penjada al balcó de la seva seu.

La JNC ha condemnat els atacs que ha patit l'Ateneu Santcugatenc durant les darreres setmanes. Per donar suport a l'entitat cultural, les joventuts de CDC han entregat una estelada a l'Ateneu perquè pugui substituir la senyera que penjava a la seu de la plaça Pep Ventura i que uns desconeguts van cremar.

Així ho ha explicat el portaveu de la secció local de la JNC, Jordi Esteban, que assegura també que els atacs a l'Ateneu no són conseqüència d'un increment de la inseguretat a Sant Cugat.

Jordi Esteban

No crec que Sant Cugat sigui més insegur ni crec que els atacs siguin conseqüència d'un increment de la inseguretat a la ciutat.


Les joventuts de CDC esperen que l'Ateneu Santcugatenc continuï la seva tasca a la ciutat sense problemes i que no es repeteixi cap més incident.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.