La presidenta del PP de Sant Cugat critica els partits d'esquerra de Catalunya per no donar suport a la Llei de Partits


  • Comparteix:

La presidenta del PP de Sant Cugat i diputada popular al Congrés, Berta Rodríguez, ha fet públic un comunicat en el qual critica el conjunt de partits de l'esquerra catalana per no donar suport a la Llei de Partits. Rodríguez diu que Esquerra Republicana, el PSC i ICV 'demostren una falta de sensibilitat amb les víctimes del terrorisme' i els socialistes 'se situen al costat de Batasuna'. La Llei de Partits és l'instrument legal que el Govern estatal va posar en marxa per il·legalitzar partits com Batasuna.

Berta Rodríguez ha centrat les seves crítiques en el PSC i ha dit no entendre la postura d'aquest partit, el qual "s'aixopluga sota el nom de Ciutadans pel Canvi per postular-se en contra de la Llei de Partits". Segons Rodríguez, el PSC adopta una postura insolidària amb els socialistes d'Euskadi i "se situen al costat de Batasuna".
La president del PP de Sant Cugat ha declarat que contra el terrorisme "no es pot fer cap tipus de concessió i no es poden tenir postures ambigües com la pressa pel PSC".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.