El PSC respon a Recoder que la Generalitat atorga ara les inversions de forma objectiva


  • Comparteix:

Segons el PSC, l'alcalde pretén amagar 'les inconsistències del govern local'

Segons el PSC, l'alcalde pretén amagar 'les inconsistències del govern local'

El PSC lamenta que l'alcalde acusi la Generalitat de dispensar un 'tracte discriminatori' a Sant Cugat. Els socialistes responen a Recoder que el govern català adjudica subvencions i inversions de forma objectiva a diferència d'anteriors executius. Segons el PSC, les declaracions de l'alcalde pretenen amagar 'les inconsistències del govern local'.

Els PSC considera que les acusacions de Recoder són partidistes i neguen inversions del govern evidents. Segons els socialistes, les declaracions de l'alcalde intenten carregar responsabilitats a la Generalitat per ocultar 'les inconsistències' de l'equip de govern local.

Els socialistes subratllen que la Generaliat ara aplica criteris objectius per adjudicar inversions i subvencions, a diferència de les decisions que prenien els anteriors governs de CiU. Segons el PSC, les reformes de l'estació de Mira-sol, la futura construcció de la parada de Vullpalleres i la millora dels accessos de la C-1413, entre d'altres accions, demostren el suport del govern català a Sant Cugat.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, demana a ERC, que forma part dels governs local i nacional, un pronunciament sobre les declaracions de Recoder.

Ferran Villaseñor

El PSC vol saber si ERC comparteix les acusacions de l'alcalde Recoder sobre les inversions de la Generalitat a Sant Cugat.


Villaseñor també ha destacat que Sant Cugat ha tret profit del suport que l'actual govern de Catalunya dóna a l'ensenyament públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.