Entra en funcionament part de la il·luminació del vial de les Planes


  • Comparteix:

El regidor Cortés assegura que es restituirà el cable robat aquesta setmana

El regidor Cortés assegura que es restituirà el cable robat aquesta setmana

Aquest dilluns s'ha posat en funcionament part de la il·luminació del vial de les Planes. El robatori d'un cable del sistema ha impedit que funcionés la totalitat de la instal·lació lumínica. D'altra banda, les associacions de veïns han decidit la distribució dels prop de 180.000 euros de lliure disposició. Les entitats han acordat destinar el 70% de la quantitat al sector de Can Flor i el 30% restant, a Can Borrull.

Part del sistema d'il·luminació del vial de les Planes ha entrat en funcionament aquest dilluns. El robatori d'un cable que uneix dos sectors de la zona ha impedit però que funcionés tot el sistema. La zona encara pendent d'il·luminar comprèn entre el pont dels ferrocarrils i l'estació de les Planes.

En el consell de districte de les Planes, el regidor de Descentralització, Xavier Cortés, assegura que s'instal·larà un nou cable aquesta setmana.

Xavier Cortés

Aquesta setmana, s'instal·larà un nou cable al sistema i es reforçaran les mesures perquè no es torni a robar.


Les associacions de veïns han mostrat la seva satisfacció per la instal·lació, tot i que han lamentat que part del sistema no estigui encara en funcionament. Els partits de l'oposició han criticat que la il·luminació hagi començat a funcionar a mig gas. Escoltem la regidora d'ICV-EA, Assun Reyes.

Assun Reyes

Hi ha moltes coses pendents a les Planes i allò que se soluciona no es fa de forma completa.


D'altra banda, les associacions de veïns del districte han decidit la distribució dels 181.500 euros de lliure disposició per al 2006. Les entitats han acordat destinar el 70% de la quantitat al sector de Can Flor i el 30% restant, a Can Borrull.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.