Les AAVV de les Planes lamenten que el consell de districte no solucioni el problemes de la zona


  • Comparteix:

L'oposició s'afegeix a les crítiques de les entitats veïnals

L'oposició s'afegeix a les crítiques de les entitats veïnals

Les associacions veïnals de les Planes denuncien que el consell de districte no soluciona els problemes de la zona. Les entitats consideren que no té sentit continuar participant en l'organisme si no corregeixen les deficiències de les Planes. Per la seva banda, els partits de l'oposició s'afegeixen a les crítiques per la inoperància del consell.

Les associacions han expressat el seu malestar pel funcionament del consell de districte ja que, segons els veïns, no soluciona les deficiències de les Planes. En el consell d'aquest dilluns, els representats veïnals han criticat el govern municipal i el regidor de Descentralització, Xavier Cortés, per no corregir els problemes del districte.

Un dels membres de l'associació veïnal de Can Borrull, Àngel Garcia, afirma que no té sentit continuar assistint al consell de districte si no aporta solucions per a les Planes.

Àngel Garcia

Si no trobem solucions, no té sentit venir a un consell de districte. No té sentit, perquè no serveix per arreglar problemes.


Els partits de l'oposició també han criticat el funcionament del consell de districte. Les formacions consideren que l'equip de govern i el regidor Cortés no solucionen els dèficits d'aquest territori. Escoltem la regidora del PSC, Neus Sotomayor.

Neus Sotomayor

Vostè és responsable de forçar els seus companys d'equip de govern perquè solucionin els problemes. Si no és capaç de donar resposta, dimiteixi senyor Cortés.


Per la seva banda, el regidor Xavier Cortés ha afirmat que l'oposició ha aprofitat l'alta presència de públic per incrementar les crítiques a l'equip de govern. Cortés ha remarcat que es tiren endavant millores per a les Planes.

Xavier Cortés

Espero que em propers dies pugui explicar que, de millores, se'n continuen fent a les Planes.


El consell de districte d'aquest dilluns ha comptat amb una presència de veïns més elevada que en sessions anteriors. En el torn de paraula obert al públic, diversos residents a les Planes s'han afegit a les crítiques pel mal funcionament del consell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.