ICV-EA vol que l'Ajuntament doni suport a l'Esbart en la compra de la seva seu


  • Comparteix:

El portaveu municipal d'ICV-EA, Xavier Boix, ha expressat la seva preocupació pel futur de l'Esbart, que està de lloguer en un local que s'ha posat a la venda. Boix demana a l'alcalde, Lluís Recoder, que l'Ajuntament doni suport tècnic, polític i si cal econòmic perquè l'entitat pugui exercir el dret de tempteig de compra del local.

El portaveu ecosocialista s'ha mostrat preocupat pel futur d'una entitat que ha qualificat d'històrica. En aquest sentit, Boix ha acusat l'equip de govern de 'no fer res' davant la possibilitat que el local on actualment està ubicat l'Esbart, al carrer Migdia, sigui venut a alguna persona aliena a l'entitat. El portaveu ecosocialista ha proposat que l'Ajuntament aposti per fer un equipament públic que doni servei a l'Esbart i a altres entitats.

Xavier Boix

Volem expressar la nostra preocupació perquè l'equip de govern no està fent res per solucionar la qüestió. Hauria de fer una aposta per fer un equipament públic que podrien fer servir, a banda de l'Esbart, altres entitats.


Per tal que això sigui possible, el portaveu d'ICV-EA ha demanat a l'alcalde, Lluís Recoder, que doni suport tècnic, polític i si cal econòmic perquè l'entitat pugui optar al dret de tempteig de compra del local que ocupen des de l'any 1981.

Xavier Boix

Demano públicament a l'alcalde que es posi al davant, personalment, de tot això i doni l'ajut necessari a aquesta entitat que està sola. L'Ajuntament li ha de donar suport tècnic, polític i si cal econòmic. És una entitat nostra.


De moment, l'Esbart ja ha iniciat contactes amb l'Ajuntament i empreses de la nostra ciutat per sol·licitar la seva col·laboració econòmica en una iniciativa de compra que, si no tingués èxit, obligaria l'entitat a buscar un nou espai per desenvolupar la seva activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.